IS-POLE
Iskevän ruuvivääntimen Jatkotanko
PA-POLE
Panosnaulaimen Jatkotanko

FinnPole

IS-POLE (iskevä ruuviväännin)
PA-POLE (panosnaulain)

Puristuskahvalla toimivat Jatkotangot ovat suunniteltu liipaisimella toimivia koneita varten. Voima välittyy vaijerin avulla koneeseen liipaisintunnon pysyen hyvänä.

IS-POLE:n avulla iskevällä ruuvivääntimellä ylletään hankaliin ja ahtaisiin paikkoihin, jonne käsi ei mahdu tai yletä. Jatkotangon avulla voidaan asentaa kiinnikkeitä ilman nousemista tikapuille tai telineille. 

PA-POLE on suunniteltu panosnaulaimen käyttöön, hyödynnä PA-POLEA samalla tavalla kuin Iskevän Ruuvivääntimen Jatkotankoakin.

Näitä molempia Jatkotankoja voi hyödyntää myös muissa koneissa. Kahvan paksuudesta riippuen valitaan sopiva Jatkotanko. IS-POLE on pienemmille koneille, joissa ohuempi kahva ja PA-POLE isommille koneille. Jatkotangoissa voi käyttää esim. porakonetta, massapuristinta, pulttipyssyä ym.

Teleskooppisuuden ansiosta Jatkotangon saa säädettyä 1,2m – 2,2m pituiseksi.

Tuotteen kehityksessä on mukana ollut alakattorakentajia, sähkömiehiä ja putkimiehiä. Tuote on testattu kovassa käytössä rakennustyömailla.

Parhaan hyödyn saat IS-Polesta kun käytät DE-POLE Iskuporaamisen Jatkotankoa. Poraa kannakkeille reiät DE-POLEN avulla ja kiinnitä kiinnikkeet IS-POLEN avulla ruuvivääntimellä. Loistava työpari esim. alakattoripusteiden asennuksessa.

 

 

 

 

 

 

IS-POLE jA PA-POLE

Lisätietoa

Korkeus säädetään portaattomasti lukitusvivun avulla.

Teleskooppitangot ja pitimet ovat valmistettu pulverimaalatusta kevyestä ja kestävästä alumiinista.

Universaali kiinnitysmekanismi sopii useimpiin markkinoilla oleviin Iskeviin ruuvivääntimiin, panosnaulaimiin, porakoneisiin, pulttipyssyihin ja massapurstimiin. Esimerkiksi: Makita, Milwaukee, Dewalt, Hitachi, Bosh, Hilti jne. 

Paino
IS-POLE: 1,25 KG
PA-POLE: 1,4 KG

Tuotekoodi: IS-POLE
EAN: 64298301672111
PA-POLE
EAN: 6429830167228

Tuotteillamme on 2 vuoden takuu.

Valmistettu Suomessa.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely tai pyydä tarjous: