DE-POLE
Förlängningsstång för slagborrning

FinnPole

DE-POLE

Glöm stegar och byggnadsställningar, fäst en slagborr eller slagborr på DE-POLE förlängningsstången och borra säkert, ergonomiskt och effektivt direkt från golvet upp till höjder på över 4,5m.

DE-POLE är designad för att passa olika märken av slag- och slagborrmaskiner, både elektriska och batteriversioner. I änden av förlängningsstången finns mångsidiga justeringsmöjligheter, med vilka maskiner av olika märken kan justeras till rätt läge.

Att borra uppåt är ett smärtsamt arbetsmoment för axlar och nacke, kraften i att borra med förlängningsstång görs med fotpedalen som tar bort belastningen från överkroppen. Förlängningsstången har en mekanism som automatiskt startar borren när borrkronan nuddar taket.

Detta är det perfekta verktyget för att borra och fixera vattenhål i ihåliga plattor eller olika hängare och fästelement.

Med hjälp av detta verktyg kan du enkelt och snabbt flytta till nästa borrpunkt. Fungerar även i trapphus och andra otympliga ställen.

DE-POLE

Läs mer

Höjden justeras med hjälp av ett tredelat teleskoprör, och förlängningsstången kan användas för att borra till en höjd av 2,40m – 4,50m. Utan fotpedal, genom att lyfta stången för hand, kan du nå en höjd på över 6m.

Teleskopstavarna är gjorda av pulverlackerad lätt och slitstark aluminium.

Slagborrens sadel och fotpedal är gjorda av stål.

Den universella fästmekanismen passar de flesta slag- och slagborrmaskiner på marknaden. Till exempel: Makita, Milwaukee, Dewalt, Hitachi, Bosh, Hilti, etc.

Sadeln väger 1,4 kg, teleskopstången 2,3 kg och fotpedalen 1,5 kg, alltså endast 5,2 kg totalt.

Produktkod: DE-POLE
EAN: 6429830156819

Våra produkter har 2 års garanti.

Tillverkad i Finland.

Kontakta oss för att ordna en demo eller begär en offert: