TURVALLISUUS, ERGONOMIA JA TYÖTEHO

AMMATTIRAKENTAJAN APUNA!

FinnPole on kehittänyt ammattirakentajille tuotteita, joilla varmistetaan turvallinen
työskentely, hyvä työergonomia ja kaupanpäälle lisätään työtehoa jopa 35%.

Työskennellään älykkäästi!

FinnPole

Meistä

Finnpole oy on Suomalainen innovatiivinen yritys, joka rakastaa ratkaista ongelmia ja kehittää ratkaisuja niihin. Tiimillämme on pitkä kokemus erilaisista rakennusprojekteista ja remontoinnista. Olemme olleet mukana myös monenlaisessa tuotekehityksessä eri
toimialoilla.

FinnPole tuotteet ovat suunniteltu parantamaan erityisesti työturvallisuutta. Tikapuilla ja telineillä kiipeilemisen sijasta voi tuotteidemme avulla tehdä saman työn turvallisesti lattialta käsin. Kun ylimääräinen kiipeily jää pois, nopeuttaa se työskentelyä merkittävästi. Esimerkiksi meiltä löytyy parveketyömaille kehitetty työkalu, jolla asennetaan ankkurointilenkki turvallisesti lattialta käsin.

Olemme kiinnittäneet huomiota myös työskentelyasentoihin. Esim. iskuporakoneella ylöspäin poranneet tietävät miten koville ylävartalo joutuu. Ylöspäin poraaminen aiheuttaa niska ja hartiaseudun kipuja ja jumeja. Esimerkiksi Iskuporaamisen Jatkotangolla poraamisen voima tehdään jalkapedaalilla, jolloin ylävartalo ei rasitu.

Tuotteemme ovat universaaleja, voit käyttää niissä useiden eri valmistajien koneita. 

Meillä on kehitteillä uusia tuotteita ja otamme mielellämme vastaan haasteita, joten meille saa vinkata parantamista vaativia työvaiheita tai menetelmiä.

Työkalujemme avulla työskentely on jopa 35% nopeampaa.

Työkalumme lisäävät rakennustyömaiden turvallisuutta ja ergonomiaa