TURVALLISUUS, ERGONOMIA JA TYÖTEHO

AMMATTIRAKENTAJAN APUNA!

Työskennellään älykkäästi!

Rakennusala, näin on tehty aina ennenkin!

Juureni juontavat urheilupiireistä, jossa on paljon “näin on tehty aina ennenkin” mentaliteettiä. Katsokaapa Savo Volley:n toimintaa tai Olli-Pekka Ojansivu Perttu Hyvärisen managerina, miten ravistellaan pinttyneitä kaavoja uuteen näkemykseen, ei tehdä asioita ihan pelkästään näin on tehty aina ennenkin menttaliteetillä. Me emme ole kuitenkaan piittaamattomia, vaan päinvastoin, välitämme työntekijästä hyvinki paljon! Esimerkit nyt sattumalta viittaavat omaan lentopallotaustaan, mutta ovat sopivia.

Tämä sama mantra on rakennusalalla todella vahva ja sen kääntäminen vaatii useiden hartioiden töitä. On pinttyneitä kaavoja ja vanhoja tekijöitä, usein siitä syystä kun ei ole paremmasta tietoa. Mutta nyt on!

Me Finnpolella ja meidän yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme sitä mieltä, että enää ei tarvitse tehdä kaikkea niin kuin aina ennenkin. Vaan voidaan katsoa innovoiden työntekijöiden ja turvallisuuden ammattilaisten kanssa ratkaisuja olemassa oleviin haasteisiin. Meidän tuotteet, erilaiset jatkotangot ja niiden lisätyökalut tuovat uutta näkökulmaa tiettyihin työvaiheisiin.

Usein kun puhutaan turvallisuudesta niin se luo hentoista negatiivista kaikua tekemiseen. “Taas lisää ohjeistusta ja määräystä!” “Ei me kyllä näin toimita.” Meidän jatkotangoissa on turvallisuuden lisäksi mukana myös ergonomia, jolla säästetään työntekijän resursseja. Ja me kuunnellaan herkällä korvalla työntekijöitä, palaute ja uudet ideat ovat paras tie kehitykseen.

Meidän jatkotankojen ja työkalujen tarkoitus on auttaa työntekijää tekemään työnsä mahdollisimman turvallisesti ja ergonomisesti! Turvallisuus luo kaiken lisäksi myös tehokkuutta, toki meidän tuotteemme luo sitä mittausten mukaan itsessään jopa 35%. Ollaan siis rohkeita, mutta myös viisaita, Finnpole, ammattirakentajan apuna! Eikä enää tarvitse tehdä niin kuin aina ennenkin.

ps. kummalla kuvan työkaluista sinä mieluummin poraisit vesireikiä ontelolaattoihin? Sillä millä aina ennenkin, vai eritoten juuri tuohon työhön suunnitellulla välineistöllä? 😉

Miika, Finnpole