SÄKERHET, ERGONOMI OCH ARBETSEFFEKTIVITET

RÄTT VAL FÖR EN PROFESSIONAL

FinnPole har utvecklat produkter för professionella byggare för att säkerställa säkra
arbete, god arbetsergonomi och å andra sidan arbetseffektiviteten ökas med upp till 35 %.

Låt oss jobba smart!

FinnPole

Företag

Finnpole oy är ett finskt innovativt företag som älskar att lösa problem och utveckla lösningar för dem. Vårt team har lång erfarenhet av olika byggprojekt och renoveringar. Vi har också varit involverade i många olika produktutvecklingar
industrier.

FinnPoles produkter är utformade för att i synnerhet förbättra arbetssäkerheten. Istället för att klättra på stegar och ställningar låter våra produkter dig göra samma jobb säkert från golvet. När den extra klättringen elimineras snabbar det på arbetet avsevärt. Till exempel har vi ett verktyg utvecklat för balkongplatser, som används för att installera förankringslänken säkert från golvet.

Vi har också uppmärksammat arbetsställningar. Den som till exempel har borrat uppåt med slagborr vet hur hårt överkroppen blir. Att borra uppåt orsakar nacke- och axelvärk och stelhet. Till exempel, kraften i slagborrning med en förlängningsstång görs med fotpedalen, så överkroppen blir inte ansträngd.

Våra produkter är universella, du kan använda dem med maskiner från flera olika tillverkare.

Vi har nya produkter under utveckling och vi tar gärna emot utmaningar, så du kan ge oss råd om arbetsmoment eller metoder som kräver förbättring.

Med våra verktyg går arbetet upp till 35 % snabbare.

Våra verktyg ökar säkerheten och ergonomin på byggarbetsplatser