Iskevän Ruuvivääntimen jatkotanko

449,00469,00 alv 0%

Puristuskahvalla toimivat Jatkotangot ovat suunniteltu liipaisimella toimivia koneita varten. Voima välittyy vaijerin avulla koneeseen liipaisintunnon pysyen hyvänä. Universaali kiinnitysmekanismi sopii useimpiin markkinoilla oleviin koneisiin. Tuote sisältää kaikki käyttöön tarvittavat komponentit (poislukien kone).

KÄYTTÖOHJE PDF

Kuvaus

IS-POLE:n avulla iskevällä ruuvivääntimellä ylletään hankaliin ja ahtaisiin paikkoihin, jonne käsi ei mahdu tai yletä. Jatkotangon avulla voidaan asentaa kiinnikkeitä ilman nousemista tikapuille tai telineille.

Jatkotankoa voi hyödyntää myös muissa koneissa. Kahvan paksuudesta riippuen valitaan sopiva Jatkotanko. IS-POLE on pienemmille koneille, joissa ohuempi kahva ja PA-POLE isommille koneille. Jatkotangoissa voi käyttää esim. porakonetta, massapuristinta, pulttipyssyä ym.

Jatkotankoja löytyy kahta pituutta. Teleskooppisuuden ansiosta Jatkotangon 120 saa säädettyä 1,2m – 2,1m pituiseksi ja 170 Jatkotangon 1,7- – 2,6m pituiseksi.

Tuotteen kehityksessä on mukana ollut alakattorakentajia, sähkömiehiä ja putkimiehiä. Tuote on testattu kovassa käytössä rakennustyömailla.

Parhaan hyödyn saat IS-Polesta kun käytät parina DE-POLE Iskuporaamisen Jatkotankoa. Poraa kannakkeille reiät DE-POLEN avulla ja kiinnitä kiinnikkeet IS-POLEN avulla ruuvivääntimellä. Loistava työpari esim. alakattoripusteiden asennuksessa.

Korkeus säädetään portaattomasti lukitusvivun avulla.

Teleskooppitangot ja pitimet ovat valmistettu pulverimaalatusta kevyestä ja kestävästä alumiinista.

Universaali kiinnitysmekanismi sopii useimpiin markkinoilla oleviin Iskeviin ruuvivääntimiin, panosnaulaimiin, porakoneisiin, pulttipyssyihin ja massapurstimiin. Esimerkiksi: Makita, Milwaukee, Dewalt, Wurth, Hitachi, Bosh, Hilti jne.

Paino
IS-POLE 120: 1,25 KG
IS-POLE 170: 1,45KG

Tuotekoodi:
IS-POLE 120
EAN: 64298301672111
IS-POLE 170
EAN:6429830167297