Iskuporaamisen Jatkotanko

1.045,00 alv 0%

Unohda tikapuut ja telineet, kiinnitä iskuporakone tai poravasara DE-POLE jatkotankoon ja poraa suoraan lattialta käsin turvallisesti, ergonomisesti ja tehokkaasti jopa yli 4,5m korkeuksiin. Universaali kiinnitysmekanismi ja tuote sisältää kaikki tarvittavat komponentit (poislukien kone).

23 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

KÄYTTÖOHJE PDF

Kuvaus

DE-POLE on suunniteltu sopimaan eri merkkisiin iskuporakoneisiin ja poravasaroihin, niin sähkö kuin akkuversioihin. Jatkotangon päästä löytyy monipuoliset säätömahdollisuudet, joilla erimerkkiset koneet saa säädettyä oikeaan asentoon.

Ylöspäin poraaminen on hartioille ja niskoille kivulias työvaihe, jatkotangolla poraamisen voima tapahtuu jalkapedaalilla, joka vie rasituksen pois ylävartalosta. Jatkotangossa on mekanismi, jolla porakone käynnistyy automaattisesti, kun terä ottaa kiinni kattoon.

Tämä on täydellinen työkalu ontelolaattojen vesireikien tai erilaisien ripusteiden ja kiinnikkeiden poraamiseen ja kiinnittämiseen.

Tämän työkalun avulla siirrytään vaivattomasti ja nopeasti seuraavaan porauskohtaan. Toimii myös rappukäytävissä ja muissa hankalissa paikoissa.

Korkeus säädetään kolmiosaisen teleskooppiputken avulla ja jatkotangolla voidaan porata 2,40m – 4,50m korkeudelle. Ilman jalkapedaalia, käsin tankoa nostamalla päästään jopa yli 6m korkeuteen.

Teleskooppitangot ovat valmistettu pulverimaalatusta kevyestä ja kestävästä alumiinista.

Iskuporakoneen satula ja jalkapedaali ovat valmistettu teräksestä.

Universaali kiinnitysmekanismi sopii useimpiin markkinoilla oleviin iskuporakoneisiin ja poravasaroihin. Esimerkiksi: Makita, Milwaukee, Wurh, Dewalt, Hitachi, Bosh, Hilti jne.

Satulan paino 1,4kg, teleskooppitanko 2,3kg ja jalkapedaali 1,5kg eli yhteensä vain 5,2kg.

Tuotekoodi: DE-POLE
EAN: 6429830156819

 

Tuotteillamme on 2 vuoden takuu.

Valmistettu Suomessa.